Ravnsminde gårdbutik

 

På Ravnsminde har vi egen gårdbutik – som midlertidigt er placeret tæt ved stuehuset. Vi forsøger at skabe et autentisk gårdmiljø, hvor nærvær og kvalitet. 

 

Vi arbejder løbende med at få den endelige butik klar. Butikken skal være i den gamle kostald. Denne bygning er en del af det oprindelige gårdmiljø der skaber den hyggelige stemning her på Ravnsminde. Vi får mere plads og kan dermed byde endnu flere komplimenterende varer og kunder velkommen.

 

Vi byder Jer alle velkommen på Ravnsminde!

På Ravnsminde har vi høns af forskellige racer. De ligger de smukkeste æg – de grønne og mørkebrune er klart børnenes favorit. 

 

Forskellige høns giver diversitet i hønsegården og på køkkenbordet. Alle æg smager dog ens og har den fineste orange/gule blomme. 

 

Vi fodrer hønsene med almindelig foder. Vi har valgt dissideret æglægsningsfoder fra, da vi mener det  stresser dem for meget. Vi supplerer med grøntsagsrester og så får de selvfølgelig “resterne” efter havearbejde, når det er muligt. 

“Bland selv”-æg. 

 

  • 10 STK. 30 KR.

Vi har naturligvis æggebakker til rådighed, men medbring meget gerne dine egne – på den måde for vi sparet på ressourcerne og genbrugt mest muligt. 

 

Opbevarer du dine æg på køl? – Vi gør ikke…. og det er heldigvis ikke længere et lovkrav for gårdudsalg at have æg på køl. Æggene kan ganske rigtigt holde sig en smule længere på køl – men hos Ravnsminde sælger vi altid frisklagte æg, med en holdbarhed på op mod 28 dage. 

Scroll to Top

Bygning og
landskabsforvaltning

Din vej til den komplette ejendomsforvaltning

Vores gårdbutik

Gårdbutik med egne og komplementerende varer

Bygning og
landskabsforvaltning

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Vores gårdbutik

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.