Ravnsminde gårdbutik

Fjerkræ af høj kvalitet

Dansk fjerkræ

Vi opdrætter forskellige typer af ænder; danske landænder og mulardænder. Begge racer er kendt for at være kødfyldte, saftige og med tilpas fedtmarmorering. De vokser sig naturligt store gennem deres levetid på 14-18 uger.

Nærvær

På Ravnsminde tilser og passer vi vores dyr min. 3 gange om dagen. Det betyder nærvær og opmærksomhed omkring besætningens ve og vel. Da dyrene opholder sig ved vores gård, har vi let adgang til dem. Det er vigtigt for os at følge deres vækst og hurtig kunne reagere ved behov for ændringer eller nye tiltag.

god dyrevelfærd

Dyrevelfærden er i højsædet på vores gård. Dyrene har fri adgang til foder og vand. De tilbringer de første uger under varmelampe i stalden og kommer herefter på græs, hvor der er plads til fri bevægelse. Dyrene har en stor udendørs fold til rådighed på gårdens marker.

På gården opdrætter vi fjerkræ på friland med fokus på et højt dyrevelfærd; hvor kvalitet og god smag er i højsædet.

 

Vores fjerkræ har adgang til masser af græs på et stort areal, hvor de frit kan boltre sig.

Både vores ænder og gæs spiser masser af græs og kløver og har fri adgang til valset hvede. De holder meget af at snadre i jorden og i mindre vandhuller, hvor de finder en masse gode sager til kråsen.

 

De vokser naturligt gennem deres levetid på 14-18 uger(ænder) og 22-26 uger(gæs), inden de under gode moderne og danske forhold slagtes og pakkes klar til jer. Dyrene slagtes, plukkes og udleveres med indmad – lige klar til ovnen.

 

 

Igen i år kan vi tilbyde salg af Danmarks Bedste Julemedister fra Nr. Søby Slagteren. Prisvindende medister der er saftig og med rigtig god smag – en stor favorit hos jer sidste år, så selvfølgelig skulle det være en mulighed igen i år. Vi kommer til at have et parti i vores butik efteråret igennem, men vil I sikre jer en medister til julebordet – anbefaler vi bestilling. Anvend formularen nedenfor. Medisteren sælges i portioner af ca. 1 kg. 

 

Julemedister 99kr/kg. (Frostvare)

 

Har du brug for en god flæskesteg til julebordet? – måske skal anden suppleres med en god steg eller er jeres tradition at spise flæskesteg i stedet for and/gås?

I år kan vi tilbyde flotte flæskestege med ridset svær fra Svendborg Gourmet.  Kødet køles langsomt ned på krogen og modnes derved naturligt. Det giver kødet et mørkere udseende, en intens smag og fyldig svær. Vi får skåret stegene i 1,5-2 kg.

 

Flæskesteg: 135kr/kg. (Frostvare)

Forudbestil dine varer direkte fra Ravnsminde

Via denne blanket kan du bestille dine ønsker. Du skal blot udfylde alle de påkrævet felter. Obs. dem med stjerne-markeringen er nødvendige. Når bestillingen er modtaget, vil der dukke en bekræftelse op i din indbakke på den oplyste e-mail adresse. 

Ønsker du at bestille både and, flæskesteg og andet – er det på nuværende tidspunkt desværre nødvendigt at du udfylder en blanket for hver kategori. 

 

Afhentning til Julen 2023:

Torsdag d. 21/12 – 2023  ml. 11-18

Fredag d. 22/12 – 2023 ml. 11-18

 

Skulle der være behov for dialog eller driller blanketten, kontakt os endelig. Telf. Julie : 2671 6802

Klik herunder for at lave din bestilling

Scroll to Top

Bygning og
landskabsforvaltning

Din vej til den komplette ejendomsforvaltning

Vores gårdbutik

Gårdbutik med egne og komplementerende varer

Bygning og
landskabsforvaltning

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Vores gårdbutik

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.