Ravnsminde gårdbutik

 

Vi nørder i afgræsningsarealer og naturpleje med kvæg. Vi har valgt at krydse racen limousine, der har gode afgræsningsgener og Wagyu – som er kendt for en fantastisk fedtmarmorering og smag. Det mener vi giver den perfekte balance mellem naturpleje og godt kvalitetskød. Limousine-racen er vældig god til at afgræsse og omsætte det og Wagyu-racen er med til at skabe en høj kvalitet af smag og mørhed. – og det skaber tilsammen Ravnsminde kvalitet. 

 

Vores besætning græsser på marker og enge omkring vores egen gård og på tildelte arealer, som et led i de omkringliggende kommuners naturpleje.

 

Gårdbutikken rummer kendte og ukendte udskæringer. Vi er åbent for dialog og meget fleksible. Så skulle der være interesse for noget nyt på hylderne, tager vi meget gerne i mod gode ideer eller ønsker. 

 

Formålet med afgræsning bunder i en natulig lyst og interesse til at være med til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten og heraf bidrage til at forbedre forholdene i naturen. 

 

Det kan ikke gøres på egen hånd og derfor modtager vi støtte fra “Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af Landdisstrikterne; Danmark og Europa investerer i landdistrikerne”.

 

Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet. Sit amet volutpat consequat mauris nunc. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec nam aliquam. Elementum curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales. Ipsum suspendisse ultrices gravida dictum fusce.

 

Scroll to Top

Bygning og
landskabsforvaltning

Din vej til den komplette ejendomsforvaltning

Vores gårdbutik

Gårdbutik med egne og komplementerende varer

Bygning og
landskabsforvaltning

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Vores gårdbutik

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.