Bygning og Landskabsforvaltning

“Ravnsminde har taget hånd om udlejning og renovering på avlsgården.

Vi er glade for samarbejdet som forvaltes professionelt og bidrager til en positiv businesscase for os. Simon og hans medarbejder formår at møde alle typer af lejere og får deres ønsker tilpasset godsets muligheder.”

-Christoffer Hage, Kærsgaard Gods-

Hos Ravnsminde udfører vi både fag- og totalentreprise. Vores speciale ligger i renoveringsopgaver af forskellig karakter og volumen. Vi arbejder både på klimaskærmen samt indenfor bygningens vægge.

Vi har egne folk, men bruger i mange tilfælde et stærkt netværk af dygtige underentreprenører.


Engagementet, fagligheden og stoltheden er i top og vi har erfaring og indsigt i det rigtige materialevalg, så du som bygherre er sikker på at din bevaringsværdige bygning er i gode hænder.


Vi sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde til tiden, og sørger for at du som bygherre ender op med et sikkert grundlag for den videre drift og vedligehold. Det sikres ved at du modtager en nøje beskrevet kvalitetssikring med gode billeder der beskriver det udførte arbejde, samt en manual for fortsat drift og vedligehold.


Vi sikrer en komplet struktur over opgaven fra de første tanker og planlægning – over beregnings og dokumentationsfasen – til den udførende del. Vi udfører et veldokumenteret stykke arbejde der bringer din ejendom op i en ny klasse.


-Simon Lykke

Facility Management er en vigtig faktor i forbindelse med drift og optimering af din ejendoma. Med fungerende facility management for man velfungerende drift, rettidigt vedligehold og tilfredse lejere dagligdag.

Vi holder et skarpt fokus på at levere den optimale vare til dig som ejendomsbesidder og sætter en stor ære i at holde dig løbende orienteret om ejendommens drift. Vi har en klar plan for ejendommen som vi sammen med driftsleder eller anden ansvarlig person følger og vigtigst – følger op på ofte.

Vi har alle ydelser med i vores leverancer hvis det ønskes. Vi samarbejder bl.a. med Haugegruppen om service på dine installationer, Brunata når der skal måles på forbrug, og Energihuset A/S er med som partner, til eksempelvis energirenovering af din ejendom.

Ring til os på 20912606 og lad os mødes, hvis du ønsker en seriøs leverandør af Facility Management.

Konsulenthuset Ravnsminde tilbyder byggestyring til dine projekter, hvad enten det er renovering af en lejlighed eller nybyggeri af større produktionsforhold.

Vi går altid til opgaven med et skarpt fokus og en holdning til at mange problemer i byggefasen klares med god dialog, og nøje kontrol og dokumentation.

Vi er tilstede i det omfang du som bygherre eller entreprenør ønsker det og vi tager den komplette styringsopgave, eller blot enkelte fokusområder som du ønsker et øget fokus på.

Er du færdig med dit byggeri og står overfor 1 års gennemgang kan du også kontakte os og lade Ravnsminde stå for opgaven med kontakt til håndværkere og entreprenører.

Har du et ønske om at hæve huslejeniveauet, ændre segmentet i din ejendom, udvide dit loftrum med nye lejligheder eller noget helt fjerde, er vi hos Ravnsminde klar til et uforpligtende møde.

Vi finder sammen med dig som ejer eller administrator frem til de udviklingsmuligheder som ejendommen rummer, og lægger en handlingsplan for, hvordan eksempelvis forrentningen af din ejendomsinvestering kan hæves.

Der kan være mange områder at tage fat på, men det vigtigste er at vi som rådgiver og udførende led lægger en realistisk handlingsplan, så du og eventuelle investorer kan følge med i planen mod en optimeret ejendom.

Ravnsminde tager hånd om udlejning, markedsføring, klargøring, samt udarbejdelse af kontrakt. Vi arbejder både med udlejning af bolig og erhverv. Vi håndterer den komplette pakke til dig der f.eks. står med et erhvervslejemål der skal i spil igen. Det kan også være en stor lade eller lign hvor der skal tænkes nye tanker i forhold til drift og udlejning.


Vi har mange lukkede kontrakter bag os og ser frem til at hjælpe dig videre med din udlejning og businessconcept.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Ravnsminde tilbyder den fulde pakke til naturforvaltning. Fra aftalen om forvaltning er i hus, tager vi hånd om skovning og rydning, hegnssætning, udsætning af dyr og den derefter følgende pleje og forvaltning.

 

Vi har køer, får og geder i programmet, og tager os af arealer af alle størrelser.

Vi arbejder med bynær naturforvaltning, hvor vi erstatter de traditionelle have/parkmaskiner med eksempelvis får og geder under lette hegn.

 

Både private, virksomheder og kommuner gør brug af vores naturforvaltning og bruger vore services på forskellige niveauer. Grundet vores bredde udvalg af afgræssende dyr, kan vi forvalte efter naturtype og delmål i forhold til hvordan du som kunde, ønsker fremtiden skal tegne sig for dit areal.

Hvad enten det er hegn til større naturarealer, afgrænsning af vildt eller lette midlertidige hegn tager vi hånd om den samlede opgave. Under hegnsopgaverne findes også læskure, etablering af strøm, vanding, fangefolde, færiste, solpaneler mm.

Vi hegner til de fleste dyretyper og hjælper dig gerne med den rette rådgivning og muligheder for tilskud.


I mange tilfælde starter et godt naturprojekt med en god oprydning på arealet. Projekterne spænder fra rydning af større arealer, flisning og knusning til slåning med mindre slagelklippere inden hegnssætning.


Skal der plantes nye træer eller buske, for at præge projektet i den rigtige retning, forbereder vi såbed og plantning og eller punktvise plantninger. 

Scroll to Top

Bygning og
landskabsforvaltning

Din vej til den komplette ejendomsforvaltning

Vores gårdbutik

Gårdbutik med egne og komplementerende varer

Bygning og
landskabsforvaltning

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Vores gårdbutik

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.