Ravnsminde gårdbutik

Velkommen til Ravnsminde

I Gårdbutikken på Ravnsminde, møder du os fra gården. Simon og Julie og vores tre børn. 

Ravnsminde er en gammel gård, der emmer af idyl med et autentisk gårdmiljø, samt en butik med egne og komplimenterende råvarer.  

Vi har kvæg af racen Wagyu-Limou til at afgræsse de omkringliggende engarealer, til stor glæde og gavn for klima og biodiversitet. På gården har vi vores frilandsænder og gæs – der har fri adgang til gårdens marker. 

Vi har også vores egne høns – de ligger de fineste gårdæg i mange forskellige farver, til stor beundring og glæde for børnene. 

I Gårdbutikken finder du også varer fra andre producenter, blandt andet lokal honning, specialitetskaffe, vin og æblemost – fælles for udvalget er, at kvaliteten og smagen er i højsædet. 

På gensyn på Ravnsminde!

Vi forsøger at skabe liv på den gamle gård med øje for dens oprindelse. Vi vægter at bevare Ravnsminde i tro mod bygningens stil og ånd. Gården blev bygget tilbage i 1872- og selvom vi forsøger at skabe et moderne liv der kan følge med tiden, holder vi fast i dens charme og autentitet hele vejen igennem. 

Ravnsminde er vores hjem og vores arbejdsplads, vores base med vores børn og vi arbejder frem mod at gården skal give dem og andre, gode oplevelser med et forhøjet kendskab til naturen, de praktiske opgaver og ikke mindst de glæder og dejlige stunder det medfølger. 

ÆNDER & GÆS

KØER PÅ GRÆS

GÅRDÆG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet. Sit amet volutpat consequat mauris nunc. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque nec nam aliquam. Elementum curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales. Ipsum suspendisse ultrices gravida dictum fusce.

 

Scroll to Top

Bygning og
landskabsforvaltning

Din vej til den komplette ejendomsforvaltning

Vores gårdbutik

Gårdbutik med egne og komplementerende varer

Skal du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra gården samt gode tilbud!

Bygning og
landskabsforvaltning

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Vores gårdbutik

Læs mere om natoque penatibus et magnis dis parturient montes.